Όροι και προϋποθέσεις

1. Σκοπός

1.1 Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις έχουν σκοπό να ρυθμίζουν τη σχέση μεταξύ της ιστοσελίδας anixneutis.com και τους πελάτες του καταλόγου της εταιρείας iShop Ε.Π.Ε.,  καθώς και τα αμοιβαία δικαιώματα και υποχρεώσεις. Εάν αποφασίσετε να ψωνίζετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι αναγκαίο να συμφωνήσετε με τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

1.2 Με την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα  anixneutis.com , συμφωνείτε να τηρείτε  τους  παρόντες  όρους  και προϋποθέσεις.

1.3 Η Ιστοσελίδα anixneutis.com είναι στην ιδιοκτησία του iShop Ε.Π.Ε.

1.4 Οι τιμές όλων των εμπορεύματων  στην Ιστοσελίδα anixneutis.com υπολογίζονται μόνο σε ευρώ.

2. Τρόπος παράδοσς και πληρωμής

2.1 Η παράδοση πραγματοποιείται μέσω κουριερ εντός 3-5 εργάσιμες ημέρες. Η κουριερ με την οποία συνεργαζόμαστε είναι SPEEDEX.

2.2 Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στην παράδοση ή με Paypal.

2.3 Μετά την παραγγελία σας στο Anixneutis.com θεωρείται ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ iShop Ε.Π.Ε. και τον χρήστη για την αγορά των εμπορευμάτων.

2.4 Κάθε προϊόντ που αποστέλλεται από την Anixneutis.com στον πελάτη ασφαλίζεται κατά των ζημιών που παρουσιάστηκαν κατά την μεταφορά. Η ασφάλιση πραγματοποιείται από την Anixneutis.com.

2.5 Σε περίπτωση που το προϊόν παραδοθεί με ζημία στον πελάτη, Anixneutis.com υποχρεούται να στήλει το ίδιο προϊόν στον πελάτη αμέσος με το που παραλάβει αντίγραφο από το πρωτόκολλο διαπίστωσης βλάβης όχι αργότερα από 2 εργάσιμες ήμερες.

2.6 Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες το δέμα  παραδωθεί  με ζημιές (κατά την μεταφορά) στον πελάτη,  είναι αναγκαίο ΑΜΕΣΑ να ειδοποιήσετε το κέντρο της SPEEDEX ή το κατάστημα Anixneutis.com

3. Όροι για την παροχή των προσωπικών δεδομένων

3.1 Εγγράφιντας  στην Ιστοσελίδα  anixneutis.com, οι πελάτες πρέπει να παρέχουν ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, αναγκαία για την εκτέλεση της σύμβασης. Η εταιρία μας σέωεται την προστασία των δεδομένων των χρηστών της Ιστοσελίδας.

3.2 Τα δεδομένα,  τα οποία παρέχει ο πελάτης στο Anixneutis.com  είναι: όνομα, πόλη, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3.3 iSHOP Ε.Π.Ε. και anixneutis.com δεσμεύονται ότι τα δεδομένα προσωπικού δεν θα δημοσιευθούν σε τρίτους. iSHOP Ε.Π.Ε. εξασφαλίζει ότι οι προσωπικές επαφές των πελατών θα δεν χρησιμοποιηθούν για ανεπιθύμητα μηνύματα ή αυτόκλητα μηνύματα που βρίσκονται έξω από τη δραστηριότητα του Anixneutis.com. Η iSHOP Ε.Π.Ε. είναι υπεύθυνοι ενώπιον του νόμου για τη χρήση των προσωπικών πληροφοριών των πελατών.

3.4 Οι χρήστες δεν υποχρεούνται να παρέχουν προσωπικά στοιχεία, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση, κατά παραγγελία μέσο Anixneutis.com δεν κλύνει  σύμβαση με τον χρήστη και δεν φέρει καμία ευθύνη για υπερημερίες.

4. Όροι για την ακύρωση μιας παραγγελίας

4.1 Κάθε πελάτης του Anixneutis.com έχει το δικαίωμα να σκυρώσει την παραγγελία που στάλθηκε στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Α. Η παραγγελία ήταν λάθος και ο πελάτης τηλεφώνησε στο anixneutis.com ΠΡΙΝ από την αποστολή της παραγγελίας από την αποθήκη μας.

Β. Λάθος  αντικαταβολή.

Γ. Εάν ο πελάτης  λάβει διαφορετική παραγγελιά ή δεν λάβει όλα τα προϊόντα που έχει παραγγέλει.

Δ. Εάν ο πελάτης  παραλάβει  τα εμπορεύματα   με ελαττώματα ή με ζημίες κατά την μεταφορά.

4.2 Ο πελάτης δεν δικαιούται να αρνιθεί την παραγγελία  στις ακόλουθες περιπτώσεις:

A. Αν εχεί επιβεβαιώσεί την παραγγελία του και δεν υπάρχει ούτε μία από τις αναφερόμενες στο 4.1.

Β. Εάν ο ίδιος ο χρήστης έχει κάνει  λάθος επιλογή των προϊόντων.

Γ. Εάν δεν συμμορφώνει με τις οδηγίες που εμφανίζονται στην παράγραφο 2.4

4.3 Η επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ηλεκτρονική σας αγορά, μόνο εάν τα προϊόντα επιστρέφονται άριστη κατάσταση χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί, έχουν συσκευασία κτλ.

4.4 Εάν η ακύρωση είναι από υπαιτιότητα  του anixneutis.com,  τα έξοδα επιστροφής αναλαμβάνονται από τον πωλητή.

4.5 Εάν η ακύρωση είναι υπό υπαιτιότητα του χρήστη, και  το anixneutis.com είναι σύμφωνοι, τα έξοδα επιστροφής αναλαμβάνει ο πελάτης.

4.6 Κάθε ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά  ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην Ιστοσελίδα μας.

5. Όροι για την επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε

5.1 Εφαρμόζονται οι κανόνες των παραγράφων 4.1 έως 4.6

5.2 Επιστροφή προϊόντων μετά την παραλαβή γίνεται σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής και όχι αργότερα!

6. Προϋποθέσεις αντικατάστασης προϊόντων που παραγγέλθηκαν από τον πελάτη

6.1 Εφαρμόζει τους κανόνες από την ενότητα 4.1 έως 4.6

7. Η αδυναμία του εμπόρου για την παράδοση εμπορευμάτων

7.1 Σε αδυναμία του Anixneutis.com .να εκτελέσει την παραγγελία, το αίτημά σας θα γίνει αποδεκτό και θα λάβετε τηλεφώνημα ξανά, μόλις το προϊόν είναι διαθέσιμο.

7.2 Anixneutis.com δεν είναι υπεύθυνοι και δεν χρωστά υπερημερία κατά την εξάντληση των ποσοτήτων του προϊόντος ή την καθυστέρηση της παράδοσης.

8. H έκδοση αποδεικτικού

8.1 Εάν δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς στο πακέτο παραλαβής, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να σας εκδωθεί.

8.2 Κάθε απόδειξη παρέχει όλα τα στοιχεία του iShop Ε.Π.Ε.

9. Παροχή υπηρεσιών και εμπορεύματων από το Anixneutis.com

9.1 Anixneutis.com παρέχει στους πελάτες  προϊόντα που  για κατοικίδια ζώα , επίσης και εξυπηρετήσεις όπως κατασκευή και τη συντήρηση ενυδρείων.

10. Υποχρεώσεις της  iShop Ε.Π.Ε. για την παροχή πληροφοριών του αγοραστή

10.1 Anixneutis.com  υποχρεούται  να παρέχει  στνο χρήστη κατάλληλες πληροφορίες, οι οποίες του επιτρέπουν  να κάνει τις ακόλουθες  επιλογές  πριν από την απόκτηση των εμπορεύματων:

A. τρόπο παραλαβής των εμπορευμάτων, των όρων και προϋποθέσεων της ασφάλισης ζημιών μεταφορών

B. τιμών, ποσότητα, τρόπο πληρωμής και άλλων συμβατικών όρων

Γ παρουσία των εμπορευμάτων ή της υπηρεσίας

Δ. Τους κινδύνους που συνδέονται με την συνήθη χρήση, χρήση ή τη συντήρηση των αγαθών ή των υπηρεσιών

10.2 Anixneutis.com δεν είναι υπεύθυνο για λάθος  πληροφορίες στην Ιστσελίδα. Αν υπάρχουν, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

11. Υπευθυνότητα για λάθος χρήση των προϊόντων

11.1 Anixneutis.com δεν είναι υπεύθυνοι  για λάθος χρήση των  προϊόντων

12. Μεταβολή όρων

12.1 Anixneutis.com  διατηρεί το δικαίωμα να τοποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους.