2 000 - 5 000€

2 000 - 5 000€


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ανιχνευτής Garrett ATX + 5 δώρα

Ο ανιχνευτής μετάλλων Garrett ATX είναι  αδιάβροχος ανιχνευτής  και μπορεί να φτάσει σε βάθος μέχρι 3 μέτρα. Μια έξυπνη επιλογή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του στρατού. Το ειδικό DD πηνίο του ανιχνευτή χρυσού της Garrett σα..

2.350,00€

Ανιχνευτής Garrett ATX Deepseeker Package + 5 δώρα

Ο ανιχνευτής μετάλλων Garrett ATX είναι  αδιάβροχος ανιχνευτής μπορεί να φτάσει σε βάθος μέχρι 3 μέτρα. Μια έξυπνη επιλογή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του στρατού. Το ειδικό DD πηνίο του ανιχνευτή χρυσού της Garrett σας προσφέρε..

2.549,00€

Makro Group Jeohunter 3D Dual system

Makro Jeohunter 3D  Ο Makro Jeohunter 3D Dual System είναι ανιχνευτής με σύγχρονη τεχνολογία και είναι κατάλληλος για εύρεση μετάλλων και κενών.Ο Jeohunter 3D Dual System είναι σκάνερ για μεγάλο βάθος και διαχωριζει τους στόχους σε τέσσερεις ..

3.400,00€

OKM FS-Thermoscan

FS-ΟΚΜ Thermoscan είναι μια συσκευή μέτρησης για την ανίχνευση της θερμοκρασίας στο περιβάλλον μας. Ετσι, αυτός ο ανιχνευτής μπορεί να προσδιορίσει κρύο και θερμές περιοχές του αγρού και τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συμπεράσματα τα οποία..

4.150,00€

OKM Evolution

Νέα 3D Scanner εξέλειξη του ανιχνευτή OKM είναι η νεότερη γενιά. Αυτός ο  βαθύς ανιχνευτής δημιουργεί ένα νέο επίπεδο της τεχνολογίας των ανιχνευτών μετάλλων. Συνδυάζει εκπληκτική λειτουργικότητα, εργονομία και φουτουριστική σχεδίαση. Ο ανιχν..

6.915,00€ 4.650,00€

OKM Waterfinder

OKM Waterfinder είναι ανιχνευτής νερού και χρησιμοποιείται κυρίως σε ξηρές κοιτάσματα νερού και πιο καταζητούμενους στις χώρες όπου οι υδατικοί πόροι είναι περιορισμένοι. Αυτό το μηχάνημα είναι σε θέση να εντοπίσει νέες καταθέσεις του νερού σε δ..

6.583,00€ 4.650,00€

Ανιχνευτής OKM Black Hawk

Black Hawk Ο ανιχνευτής έχει πολλά πλεονεκτήματα, π.χ. ευκόλη εξοσορρόπηση και καύτερος διαχωρισμός. Ο καινούργιος Black Hawk επιτρέπει στον αναζητητής να βρίσκει μέταλλα εύκολα σε μεγάλο βάθος. Το μηχάνημα είναι πολύ εύκολο για χρήση, με δυνατότη..

4.690,00€

Nokta Golden King DPR Plus

Nokta GOLDEN KING DPR PLUS  Ανιχνευτής Golden King, που αναπτύχθηκε από την Nokta με σύγχρονη τεχνολογία είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που δεν προσφέρονται από οποιοδήποτε άλλο ανιχνευτή. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρ..

4.900,00€

Ανιχνευτής Makro DeepHunter 3D PRO PACKAGE

  Μια κατασκευή με την οποία μπορείτε να εντοπίζεται βαθιά θαμμένους θησαυρούς, κοιλότητες και νομίσματα.   Η ασύγκριτη τεχνολογία : deephunter είναι ο πρώτος ανιχνευτής στον κόσμο που συνδυάζει τις δυνατότητες ανίχνευσης..

4.900,00€