Ανιχνευτές μετάλλων

Ανιχνευτές μετάλλων


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Παιδικός ανιχνευτής Bounty Hunter Junior

Μηχάνημα με πολύ λίγα χρήματα ιδανικό για δώρο σε μικρούς και μεγάλους. Είναι ένα από τα πιο έξυπνα δώρα που μας βοηθάει να μάθουμε καλύτερα τα μέταλλα που κρύβονται στο έδαφος.    Συμπαγές μέγεθος, πολύ εύκολη μεταφορά7" Πηνιο Επε..

65,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter VLF2.1

Ανιχνευτής μετάλλων Bounty Hunter VLF2.1:Ο έλεγχος διακρίσεων εξαλείφει το σίδηρο και τα περισσότερα ανεπιθύμητα αντικείμεναΑυτός ο ελαφρύς ανιχνευτής μετάλλων είναι εργονομικά σχεδιασμένος για εύκολο χειρισμό και άνετη χρήσηΜεγιστοποίηση ανίχνευσης ..

89,00€

Παιδικός ανιχνευτής Bounty Hunter Junior Target ID

Μια λειτουργία οποια ξεχωριζει προορισμού που διαιρεί τα ανιχνευόμενα μέταλλα σε 3 ξεχωριστές κατηγορίες3 διαφορετικές ενδείξεις ήχου για κάθε μεμονωμένη κατηγορία μετάλλωνΈλεγχος διάκρισης που σας επιτρέπει να εξαλείψετε ανεπιθύμητα μέταλλαΈνδειξη ζ..

99,00€

Pinpoiner XP MI-4 + Δωρεάν αποστολή

Έχουμε τη χαρά να εισαγάγουμε το νέο pinpointer από το XP, MI-4. Είναι εξοπλισμένο με τις ίδιες λειτουργίες με το MI-6, αλλά χωρίς ασύρματη σύνδεση με τον ανιχνευτή XP Deus.Τροφοδοσία: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίουΑδιάβροχη: έως 6 μέτρα2 λειτουργί..

119,00€

Ανιχνευτης Bounty Hunter Tracker II με δωρεαν αποστολη

Ανιχνευτής μετάλλων Bounty Hunter Tracker II3 τρόποι λειτουργίαςΑυτόματο και χειροποίητη ισορροπία εδάφουςΜετρητής ευαισθησίαςΚλασσικός ανιχνευτής μετάλλων με πλήρως ανασχεδιασμένα γραφικά και ηλεκτρονικάΠολύ ευέλικτο για εργασία με το πιο απαιτητικό..

125,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Tracker IV με δωρεαν αποστολη

Ενας πολυ αξιολογος ανιχνευτης Ο Bounty Hunter Tracker IV ο οποιος εχει σχεδιαστεί για να ψάξετε νομίσματα, κειμήλια και κοσμήματαΡυθμιζόμενη ευαισθησία και διαχωρισμου των διαφορετικων ειδων μεταλλων. Ground Balancе σε όλα τα εδάφη8" αδιαβροχο πην..

149,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Discovery 1100 + 5 δώρα και δωρεαν αποστολη

Το μοντέλο της Bounty Hunter, Discovery 1100 διαχωριζει με διαφορετικό ήχο  τα διαφορετικά είδη μέταλλων. Υπάρχουν 3 λειτουργίες αναζήτησης,  8 τμήματα αναγνώρισης , κλίμακα με  4 επίπεδα που δίχνει το βάθος. Gold Detector 3 λει..

165,00€ 159,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Lone Star PRO + 5 δώρα και δωρεαν αποστολη

9 τμήματα διαχωρισμου Γραφική ενδειξη η οποια δίχνει το βάθος Γραφική ενδειξη ευαισθησίας Τμήμα διάκρισης – δυνατότητα να ορίζει ποιες κατηγορίες   να ανιχνεύουνται και ποιες οχι8" πηνιο 5 δώρα:- Φτυάρι- Φακός- ..

169,00€

Ανιχνευτής Garrett ACE 150 + 5 δώρα + δωρεάν παράδοση

Ο Garrett ACE 150 είναι ΤΟΠ μοντέλο της μάρκας!Χάρη στην ποιότητα και δυνατότητα του ανιχνευτή μετάλλων Garrett ACE 150, μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε για κρυμμένους θησαυρούς αμέσος μετά την αγορά. Ο Ανιχνευτής μετάλλων είναι μια κατάλληλη επιλο..

169,00€

Ανιχνευτής Teknetics Eurotek + 5 δώρα

Ο ανιχνευτής Teknetics Eurotek είναι το τελευταίο μοντέλο της Teknetics. Έχει πρωτοφανες  δυνατότητες για ανιχνευτής αυτού του επιπέδου! O Teknetics Eurotek είναι εύκολος για χρήση και πολύ κατάλληλος για πρ..

179,00€

Ανιχνευτής Fisher F11

Fisher F11 Πολύ αξιόπιστο μοντέλο της Fisher, ανθεκτικός στις ατμοσφαιρικές συνθήκες και είναι εξαιρετικά κατάλληλος για αναζήτηση στην παραλία, για νομίσματα, κοσμήματα και κειμήλια. Χαρακτηριστικά: 3 λειτουργίες αναζήτησης: κοσμήματα, κέρ..

189,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Gold + 5 δώρα και δωρεαν αποστολη

Χαρακτηριστικά:Προεπιλεγμένη Εξισοππόπηση Εδάφους8 Κατηγορίες Αναγνώρισης ΣτόχωνΛειτουργία ΔιαχωρισμούΡυθμιζόμενη ΕυαισθησίαΈνδειξη Βάθους8’’ ομόκεντρο, αδιάβροχο πηνίο 5 δώρα:- Φτυάρι- Φακός- Γάντια- Τυχερό κέρμα- Πι..

199,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Quick Draw PRO + 5 δώρα και δωρεαν αποστολη

Pinpoint  λειτουργία Κλίμακα διάκρισης 0-99 Ψηφιακή ένδειξη βάθους Δυνατότητα να επιλέξετε τη λειτουργία διαχωρισμού 3 τόνοι Audio ID  Το κιτ περιλαμβάνει: Bounty Hunter Quick Draw PRO  10" ελλειπτικος αδιάβροχο πηνιο ..

199,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Quick Silver + 5 δώρα και δωρεαν αποστολη

O  Bounty Hunter Quick Silver είναι ένας μεταλλικός ανιχνευτής σχεδιασμένος  για να αναζητήσετε τα κέρματα. κειμήλια και κοσμήματα στην παραλια η σε καποιο αλλο μερος που επιθυμειτε.Υπάρχουν 3 μοντέλα αναζήτησης, τρεις διαφορετικους τόνους ..

199,00€

Ανιχνευτής Garrett ACE 200i + 5 δώρα + δωρεάν παράδοση

Με τον καινούργιο ανιχνευτή της Garrett – ACE 200i, μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα με την αναζήτησή σας. Εύκολη χρήση. Νέο: Ψηφιακή κλίμακα διαχωρισμού 0-99 Νέο:  ράβδος κλείδώνεται Νέο: διαφορετικόυς ήχους 3 λειτουργίες αναζήτησης ..

199,00€

Ανιχνευτής White's Coinmaster + δωρεάν παράδοση

White's Coinmaster είναι ο πιο προσιτός ανιχνευτής μετάλλων  της αμερικανική εταιρείας White's . Στον ανιχνευτή μπορείτε να ρυθμίσετε τις λειτουργίες, η οποίες  αναφέρουν το βάθος του θαμμένου αντικειμένου και τη λειτουργία ID-στόχος για τη..

199,00€

Ανιχνευτής Teknetics Eurotek PRO + 5 δώρα

Ο ανιχνευτής Teknetics Eurotek PRO είναι το τελευταίο μοντέλο της Teknetics. Έχει πρωτοφανείς μέχρι στιγμής δυνατότητες για ανιχνευτής αυτού του επιπέδου! Ο Teknetics Eurotek είναι εύκολος για χρήση και πολύ κατάλληλος για προχωρημένους και ό..

209,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Discovery 2200 + 5 δώρα και δωρεαν αποστολη

Το Bounty Hunter Discovery 2200 έχει 9 επιπεδα διακρίσεων, εκδίδοντας διαφορετικό ήχο για διάφορες μορφές μετάλλων (4 τόνοι). Έχει επίσης 4 τρόπους αναζήτησης και ψηφιακό δείκτη για το βάθος. ενα μιρκο νομισμα μπορει να εντοπιστει στα 20 εκατοστά περ..

249,00€ 219,00€

Ανιχνευτής Garrett ACE 150 + Karma + 5 δώρα

Ο Garrett ACE 150 είναι ΤΟΠ μοντέλο της μάρκας!Χάρη στην ποιότητα και δυνατότητα του ανιχνευτή μετάλλων Garrett ACE 150, μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε για κρυμμένους θησαυρούς αμέσος μετά την αγορά. Ο Ανιχνευτής μετάλλων είναι μια κατάλληλη επιλογή..

219,00€

Ανιχνευτής Golden Mask 1 + 5 δώρα

Ο Ανιχνευτης  Golden Mask  1 είναι ο πρώτος ανιχνευτής μετάλλων που ονομάστηκε χρυσή μάσκα του GM .Ο ανιχνευτης αυτος  απευθύνεται κυρίως για εργασίες σε εδάφη με υψηλά επίπεδα ορυκτών.Χάρη στην κεραία που χρησιμοποιεί  ο Golde..

255,00€ 225,00€