Παλμικοί ανιχνευτές

Παλμικοί ανιχνευτές


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ανιχνευτής White's TM 808 + ΔΩΡΑ + δωρεάν παράδοση

TM White 808 είναι ένας βαθύς ανιχνευτής για τον εντοπισμό μεγαλύτερων αντικειμένων σε βάθος 6 μέτρων. Αν ψάχνετε για μεγάλα αντικείμενα ή θησαυρούς σε μεγαλύτερο βάθος, αυτός ο ανιχνευτής μετάλλων είναι για σας. Ανακτήστε θαμμένο θησαυρό σε ..

699,00€

Ανιχνευτής White`s Surfmaster Dual Field

White`s Surfmaster Dual FieldWhite`s Surfmaster Dual Field είναι ανιχνευτής, ο οποίος συνδιάζει εύκολη λειτουργία, βάθος και ευαισθησία. Χάρη της καινούργιας τεχνολογίας του μοντέλο, ο ανιχνευτής εντοπίζει τα μικρά κοσμήματα και χρυσαφικά. Ακόμα κα..

899,00€

Ανιχνευτής Garrett GTI 2500 Deepseeking Package + 7 δώρα + δωρεαν παράδοση

GARRETT GTI 2500  Deepseeking Package είναι ο καλύτερος ανιχνευτής κερμάτων της Garrett. Με αυτό το μοντέλο, μπορείτε να εντοπίσετε τις πιο σύγχρονες λειτουργίες τις οποίες διαθέτει η Garrett.ΔυνατότητεςΑποκλειστική τεχνολογία Garrett - Gra..

1.199,00€

Detech SSP 2100

Detech SSP 2100 Ο SSP 2100 είναι ανιχνευτής μετάλλων και μαγνητόμετρο σε μια συσκευή.  Με την παλμική του τεχνολογία, διαχωρίζει τα μέταλλα. Τα μεγάλα αντικείμενα τα βρίσκει σε βάθος ως 6 μέτρα. Το στάνταρτ πακέτο περιλαμβάνει: Κεντρικ..

1.350,00€

Detech SSP 3100

Detech SSP 3100 Ο SSP 3100 είναι ανιχνευτής μετάλλων και μαγνητόμετρο σε μια συσκευή.  Με την παλμική του τεχνολογία, διαχωρίζει τα μέταλλα. Τα μεγάλα αντικείμενα τα βρίσκει σε βάθος ως 6 μέτρα. Αυτόματη εξισορρόπηση Χειροποίητη εξισορρ..

1.580,00€

Detech SSP 5100

Detech SSP 5100 Χαρακτηριστικά: Γρήγορη ρύθμιση Μεγαλύτερη οθόνη Μεγαλύτερο βάθος και ευαισθησία Περισσότερες λειτουργίες και εύκολη χρήση Το σταντάρτ πακέτο περιλαμβάνει: Κεντρική μονάδα ελέγχου με θηκη Μπαταρία 1*1μ ..

1.650,00€

Ανιχνευτής Garrett ATX + 5 δώρα

Ο ανιχνευτής μετάλλων Garrett ATX είναι  αδιάβροχος ανιχνευτής  και μπορεί να φτάσει σε βάθος μέχρι 3 μέτρα. Μια έξυπνη επιλογή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του στρατού. Το ειδικό DD πηνίο του ανιχνευτή χρυσού της Garrett σα..

2.350,00€

Ανιχνευτής Garrett ATX Deepseeker Package + 5 δώρα

Ο ανιχνευτής μετάλλων Garrett ATX είναι  αδιάβροχος ανιχνευτής μπορεί να φτάσει σε βάθος μέχρι 3 μέτρα. Μια έξυπνη επιλογή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του στρατού. Το ειδικό DD πηνίο του ανιχνευτή χρυσού της Garrett σας προσφέρε..

2.549,00€

Nokta Golden King DPR Plus

Nokta GOLDEN KING DPR PLUS  Ανιχνευτής Golden King, που αναπτύχθηκε από την Nokta με σύγχρονη τεχνολογία είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που δεν προσφέρονται από οποιοδήποτε άλλο ανιχνευτή. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρ..

4.900,00€

Ανιχνευτής Makro DeepHunter 3D PRO PACKAGE

  Μια κατασκευή με την οποία μπορείτε να εντοπίζεται βαθιά θαμμένους θησαυρούς, κοιλότητες και νομίσματα.   Η ασύγκριτη τεχνολογία : deephunter είναι ο πρώτος ανιχνευτής στον κόσμο που συνδυάζει τις δυνατότητες ανίχνευσης..

4.900,00€