Φυσικός χρυσός

Φυσικός χρυσός


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Πιάτες Karma Set

Πιάτες Karma Set Επαγγελματικό σετ για ψήγματα χρυσού. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Το σετ είναι αποτελεσματικό για εύρεση χρυσού και στο νερό και έξω από το νερό. Το σετ περιλαμβάνει: Karma Gravity Gold Pan – κλασικ..

45,00€

GARRETT GOLD PAN ΚΙΤ

ΣΕΤ ΕΙΔΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙΑ.Κιτ για εύρεση χρυσούΠεριλαμβάνει:14” (36 εκ) πιατέλα για πλύσιμου χρυσού 10” (25 εκ) πιατέλα για πλύσιμου χρυσού14” (36 εκ) κόσκινοΜεγεθυντικός φακόςΜπουκαλάκι για ρ..

49,00€

Ανιχνευτής Minelab X-Terra 705 + 5 δώρα

Ο MINELAB X-TERRA 705 προσφέρει ανίχνευση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ο Ανιχνευτής μετάλλων αυτος είναι εντελώς ευέλικτος- μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την αναζήτηση ψήγματα χρυσού   οσο και στην  ζήτηση γ..

749,00€ 555,00€

Ανιχνευτής White`s Goldmaster GMT

White`s Goldmaster GMTΑυτόματη εξισορρόπηση με AutoTrac® απόρριψη της ορυκτοποίηση και ακολούθηση των αλλαγών.Iron ID – δείχνει στην οθόνη την δυνατότητα για εύρεση σιδήρου σε ποσοστό. Με αυτή την δυνατότητα μπορείτε να αποφασίζετε αν να σκαύετε ..

679,00€

Ανιχνευτής Garrett AT Gold + 6 δώρα + Δωρεάν παράδοση

Ο Garrett AT Gold είναι ανιχνευτής, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιείται σε όλα τα εδάφη για αναζήτηση ψήγματα χρυσού κι όχι μόνο! Ο ανιχνευτής αυτός είναι κατάλληλος για αναζήτηση ψήγματα χρυσού, κέρματα, κοσμήματα, θησαθρούς κ.α. Βασικά χαρακτηρισ..

699,00€

Ανιχνευτής NOKTA Fors Gold + ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ + ΔΩΡΑ

Ο FORS GOLD ανιχνευτής μετάλλων, είναι ένας επαγγελματικός ανιχνευτής που αναπτύχθηκε με βάση τις ανάγκες των χρηστών για ανιχνευση χρυσού σε όλο τον κόσμο! Ο FORS GOLD είναι εξαιρετικά ευαίσθητος στα μικρά ψήγματα χρυσού. Έχει τα κ..

699,00€

Ανιχνευτής Tesoro Lobo SuperTRAQ +5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση - ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!

Ο ανιχνευτής Lobo Super Traq αποτελεί το αποκορύφωμα της ηλεκτρονικής τεχνολογίας για την εύρεση ψήγματα χρυσού. Άλλος ανιχνευτής δεν σας δίνει γρήγορη, ακριβή και αξιόπιστη ανίχνευση σε όλα τα εδάφη όπως το κάνει ο LOBO SUPER TRAQ. Με..

759,00€

Ανιχνευτής Garrett AT Gold + NEL + 8 δώρα

Ο Garrett AT Gold είναι ανιχνευτής, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιείται σε όλα τα εδάφη για αναζήτηση ψήγματα χρυσού κι όχι μόνο! Ο ανιχνευτής αυτός είναι κατάλληλος για αναζήτηση ψήγματα χρυσού, κέρματα, κοσμήματα, θησαθρούς κ.α.Βασικά χαρακτηριστικά..

799,00€

Ανιχνευτής Garrett Infinium LS + 5 δώρα + δωρεάν παράδοση

Garrett Infinium LS είναι ιδανικός για αναζήτηση νομισμάτων και θησαυρών σε βάθος ως 65 μέτρων μέσα στο νερό.  Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας - ο INFINIUM χρησιμοποιεί μπαταρίες ΑΑ, γεγονός που τον καθιστά πιο ελαφρύ από παρόμοιους αν..

1.249,00€

Ανιχνευτής White's Spectra V3i

Το όργανο λειτουργεί με 3 συχνότητες ανίχνευσης, είναι εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη, ασύρματα ακουστικά, 10 «ηη πηνίο και δεκάδες επαγγελματικών τη ρύθμιση των επιλογών, δίνετε μια καλή αφετηρία πριν από οποιοδήποτε άλλο ανιχνευτή στην αγορά. &nbs..

1.479,00€

Ανιχνευτής Garrett ATX + 5 δώρα

Ο ανιχνευτής μετάλλων Garrett ATX είναι  αδιάβροχος ανιχνευτής  και μπορεί να φτάσει σε βάθος μέχρι 3 μέτρα. Μια έξυπνη επιλογή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του στρατού. Το ειδικό DD πηνίο του ανιχνευτή χρυσού της Garrett σα..

2.350,00€

Ανιχνευτής Garrett ATX Deepseeker Package + 5 δώρα

Ο ανιχνευτής μετάλλων Garrett ATX είναι  αδιάβροχος ανιχνευτής μπορεί να φτάσει σε βάθος μέχρι 3 μέτρα. Μια έξυπνη επιλογή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του στρατού. Το ειδικό DD πηνίο του ανιχνευτή χρυσού της Garrett σας προσφέρε..

2.549,00€

Ανιχνευτής Minelab GPX-5000 + 2 Minelab Commander coil + 5 δώρα

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥ & ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ . Το GPX-5000 της MINELAB είναι ο πρώτος ανιχνευτής του χρησιµοποιεί τεχνολογία SETA (Smart Electronic Timing Alignment). Η τεχνολογία αυτή παρέχει την δυνατότητα επιλογής ανάµεσα σε οκτώ (8) αυτόµατους ηλε..

5.990,00€ 3.999,00€