Υποβρύχιοι ανιχνευτές

Υποβρύχιοι ανιχνευτές


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ανιχνευτής Tesoro Sand Shark + 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση - ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!

Παλμικός ανιχνευτής κατάλληλος για λειτουργία στην άμμο. Η τεχνολογία τους επιτρέπει να λειτουργούν όπου οι αλλοι  ανιχνευτές δυσκολεύονται. Ο Tesoro Sand Shark  έχει 2 λειτουργίες - VCO και Normal. Όταν λειτουργεί με VCO, όσο πι..

788,00€ 675,00€

Ανιχνευτής Garrett Sea Hunter II + 5 δώρα + δωρεάν παράδοση

 Garrett Sea Hunter είναι ο ιδανικός παλμικός ανιχνευτής για αναζήτηση θησαυρού στην παραλία και στην θάλασσα.    Δυνατότητες Παλμικός ανιχνευτής με διαχωρισμό και ρύθμιση έντασης ήχου. Salt elimination - πλήρης εξάλ..

699,00€

Ανιχνευτής Tesoro Tiger Shark + 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση - ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!

Tesoro Tiger Shark ανιχνευτή μετάλλων που χρησιμοποιεί την τεχνολογία μικροεπεξεργαστή κάνει αυτό το μηχάνημα ευέλικτο. Στη κανονική λειτουργία, ο Tiger Shark λειτουργεί όπως κάθε άλλο ανιχνευτή μετάλλων Tesoro. Χρησιμοποιεί τις ίδιες επιλο..

754,00€

Ανιχνευτής White`s MX Sport

White`s MX Sport Ο White`s MX Sport είναι υποβρύχιος ανιχνευτής μέχρι 3 μέτρα. Μπορείτε να ανιχνεύετε κειμήλια, κέρματα και κοσμήατα και μέσα και έξω από το νερό.Χαρακτηραστικά:10΄΄ DD αδιάβροχο πηνίο 6 λειτουργίες αναζήτησηςΑυτόματη εξισορρόπησηΦ..

865,00€

Ανιχνευτής White`s Surfmaster Dual Field

White`s Surfmaster Dual FieldWhite`s Surfmaster Dual Field είναι ανιχνευτής, ο οποίος συνδιάζει εύκολη λειτουργία, βάθος και ευαισθησία. Χάρη της καινούργιας τεχνολογίας του μοντέλο, ο ανιχνευτής εντοπίζει τα μικρά κοσμήματα και χρυσαφικά. Ακόμα κα..

899,00€

Ανιχνευτής White`s BeachHunter 300

White`s BeachHunter 300White`s BeachHunter 300 είναι ανιχνευτής, ο οποίος διαχωρίζει τα σιδηρικά σκουπίδια. Κάνετε έρευνα και στο νερό και εκτός νερού μαζί του. Με τις διαφορετικές λυχνίες εύκολα εντοπίζει τα μέταλα.Βασικά χαρακτηριστικά:12’’ (30ε..

949,00€

Ανιχνευτής Garrett Infinium LS + 5 δώρα + δωρεάν παράδοση

Garrett Infinium LS είναι ιδανικός για αναζήτηση νομισμάτων και θησαυρών σε βάθος ως 65 μέτρων μέσα στο νερό.  Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας - ο INFINIUM χρησιμοποιεί μπαταρίες ΑΑ, γεγονός που τον καθιστά πιο ελαφρύ από παρόμοιους αν..

1.249,00€

Ανιχνευτής White`s TDI SL

White`s TDI SLΠαλμικός ανιχνευτής με ρυθμιζόμενη εξισορρόπηση. Σε αντιθέση με τους άλλουες ανιχνευτές στην αγορά, ο TDI έχει βάθος και μέγιστη ευαισθησία και στα ορυκτοποιημένα εδάφη.Έλεγχος της εξισορρόπησης. Γρήγορη εξισορρόπηση σε ορυκτοποιημέ..

1.299,00€

Ανιχνευτής Minelab Excalibur II + 5 δώρα

Minelab Excalibur II χρησιμοποιεί το μοναδικό MINELAB τεχνολογία - ευρύ φάσμα Band (BBS), σε συνδυασμό με την εξαιρετική απόρριψη των αρνητικών διατάραξη του εδάφους. Όλα αυτά κάνουν το Excalibur II το ιδανικό υποβρύχια ανιχνευτή μετάλλων. Ο μοναδικό..

1.590,00€ 1.499,00€

Ανιχνευτής Garrett ATX + 5 δώρα

Ο ανιχνευτής μετάλλων Garrett ATX είναι  αδιάβροχος ανιχνευτής  και μπορεί να φτάσει σε βάθος μέχρι 3 μέτρα. Μια έξυπνη επιλογή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του στρατού. Το ειδικό DD πηνίο του ανιχνευτή χρυσού της Garrett σα..

2.350,00€

Ανιχνευτής Garrett ATX Deepseeker Package + 5 δώρα

Ο ανιχνευτής μετάλλων Garrett ATX είναι  αδιάβροχος ανιχνευτής μπορεί να φτάσει σε βάθος μέχρι 3 μέτρα. Μια έξυπνη επιλογή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του στρατού. Το ειδικό DD πηνίο του ανιχνευτή χρυσού της Garrett σας προσφέρε..

2.549,00€