Ανιχνευτής Minelab E-Trac Deluxe + 6 δώρα

-13% Ανιχνευτής Minelab E-Trac Deluxe + 6 δώρα

Ο Ανιχνευτής μεταλλου Ε-Trac είναι το νέο μηχάνημα της MINELΑB, ο πλέον τεχνολογικά εξελιγμένος ανιχνευτής . Είναι αμφιζβιπό τους καλύτερους ανιχνευτές χρυσού. Συνδυάζει την τεχνολογία Full Band Spectrum (FBS) = ταυτόχρονη εκπομπή σε 28 συχνότητες  από 1,5 kHz έως 100 kHz με προηγμένο σύστημα ανάλυσης και επεξεργασίας των σημάτων που λαμβάνει η ερευνητική κεφαλή. Με τον τρόπο αυτό ο διαχωρισμός των στόχων είναι ο καλύτερος όπως και η κατάταξη των στόχων βάσει των χαρακτηριστικών FE και CO, το βάθος είναι μεγαλύτερο, η ευαισθησία είναι υψηλότερη για μεγάλο εύρος στόχων, έχουμε εξάλειψη  των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών και την καλύτερη αναγνώριση της ταυτότητας των στόχων. Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του E-Trac με ηλεκτρονικό υπολογιστή για μεταφορά, επεξεργασία και ανταλλαγή δεδομένων.Οπτικός διαχωρισμός σε τρεις διαφορετικές οθόνες διαχωρισμού δύο διαστάσεων,  έτοιμα προγράμματα – σχέδια διαχωρισμού, δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών προγραμμάτων, ρυθμίσεις ευαισθησίας με καθοδήγηση και προτεινόμενη ρύθμιση για μεγιστοποίηση βάθους, τέλεια απόρριψη μεταλλεύματος και σε δύσκολες περιοχές, λειτουργία για έρευνα σε περιοχή με πολλά μεταλλικά σκουπίδια, επιλογή ενδείξεων οθόνης, μεγάλη ευκρίνεια οθόνης, εργονομικός σχεδιασμός, Δυνατότητα σύνδεσης με ηλεκτρονικό υπολογιστή, πρόγραμμα E-Trac Xchange για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Οδηγίες χρήσεως και Ελληνικά. Εγγύηση 24 μηνών

Βασικά Χαρακτηριστικά

FBS τεχνολογία που χρησιμοποιείται και για τις δύο συχνότητες αναζήτηση από 1,5 kHz έως 100 kHz. Το σήμα που λαμβάνει από τον αισθητήρα του ανιχνευτή αναλύεται για διαφορετικούς σκοπούς. Αυτό επιτρέπει μια εκτεταμένη επεξεργασία σήματος του E-Trac να αναλύσει και να εμφανίζει περισσότερες πληροφορίες εντοπισμένο αντικείμενο και την ακριβή ταυτοποίηση.

MINELAB E-Trac Xchange USB λειτουργικότητα - για να δημιουργήσετε, να κατεβάσετε ή να ανεβάσετε τα αγαπημένα σας ρυθμίσεις για ανιχνευτή μετάλλων σας και να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ή να μοιραστείτε με τους φίλους μέσω του Διαδικτύου.

QuickMask ™ τεχνολογίας με ανεξάρτητη ρύθμιση του επιπέδου της απόρριψης της περιεκτικότητα σε σίδηρο και την αγωγιμότητα των αντικειμένων - γρήγορος και εύκολος τρόπος για να επεξεργαστείτε πρότυπα.

Smartfind ™ τεχνολογία με ένα μοναδικό δισδιάστατη γραφική του εύρους των διακρίσεων, που δείχνει τόσο την περιεκτικότητα σε σίδηρο και την αγωγιμότητα του αντικειμένου στην οθόνη, ενώ ψάχνετε για την εξάλειψη των σημάτων από ανεπιθύμητα αντικείμενα και να αφαιρέσει από τη γη μόνο πολύτιμο σήματα.

Κλίμακα των διακρίσεων με μια ριζική αναδιάρθρωση, η βελτίωση της αναγνώρισης ταυτότητας στόχου, ακόμα πιο βαθιά θαμμένα αντικείμενα.

Τέσσερις προ-προγραμματισμένες λειτουργίες χρήστη MINELAB περιλαμβάνουν τον ανιχνευτή μετάλλων και αρχίσει τις εργασίες αμέσως. Τα κέρματα τρόπους, υψηλό Παραλία σκουπίδια και κειμήλια.

Τέσσερις υποδοχές για τους τρόπους προσαρμογής του χρήστη και να αποθηκεύουν τους, τα οποία πληρούν ειδικές ανάγκες αναζήτησης και κατάλληλες για ορισμένες περιοχές.

Ακριβής ρύθμιση των επιπέδων ήχου κατώφλι του κανονισμού 1 έως 50 για μεγαλύτερη ακρίβεια και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ζήτησης σας.

Εντοπίστε την ακριβή τοποθέτηση των θαμμένων αντικειμένων, με ήχο και οπτική δείκτες με δύο τρόπους, κάνοντας τον προσδιορισμό του αντικειμένου και τον προσδιορισμό της πιο ακριβής από ποτέ.

Επιλογές για να ρυθμίσετε την ισορροπία του εδάφους του ανιχνευτή από Ουδέτερη σε δύσκολες, επιτρέποντάς σας να προσαρμοστεί γρήγορα ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία για την αναζήτηση.

Ρύθμιση για να ρυθμίσετε τον ανιχνευτή μετάλλων, σύμφωνα με τον όγκο των σκουπιδιών του σιδήρου στο έδαφος - από τις υψηλές στις ιδιαίτερα μολυσμένες ζώνες για να καθαρίσετε χαμηλά σημεία.

Κλειδιά που βρίσκεται στη μέση του πίνακα - γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο μενού με εικονίδια και διαισθητική λογική αλληλουχία των μενού.

Καταργήστε το μέγεθος οθόνης 72 x 48 mm - έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη ορατότητα κάτω από όλες usvetenost συνθήκες.

Εργονομικό, τέλεια ισορροπημένο, που σας επιτρέπει περισσότερο χρόνο για να αναζητήσετε χωρίς να κουραστεί.

Εξαιρετικά ελαφρύ, αδιάβροχο 11 "(28 cm) ευελιξία καθετήρα DD και την εργασία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες με ακρίβεια να εντοπίσει και βάθος.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Προδιαγραφές

Minelab E-Trac

Εφαρμογή

Νομίσματα, Κειμήλια, κοσμήματα, Παραλία

Τεχνολογία

FBS

Συχνότητα

1.5 – 100 kHz

Πηνίο

11” DD ελαφρύ, αδιάβροχο

Δυνατότητες ήχου

Ομιλητές και ¼ "υποδοχή ακουστικών

Ακουστικα

Koss 100 ohm

Οθόνη

72 х 48 мм, LCD αντίθεση με τον κανονισμό

Oπίσθιου φωτισμού

Ναι

USBσυνδεσιμότητα

Θύρα USB για σύνδεση με PC

Mνήμη

Ρυθμίσεις μνήμης για να αλλάξετε ή να επαναφέρετε

Ενδειξη βάθους

Ακριβής βάθος και την ακριβή Pinpoint

Λειτουργίες αναζήτησης

Smartfind & QuickMask

Διχωρισμός

Smartfind διαστάσεων διακρίσεις: περιεκτικότητα σε σίδηρο 35 Αγωγιμότητα 50. 10 μοτίβο των διακρίσεων (κέρματα Όλα τα μέταλλα, Fe νομίσματα, κοσμήματα, Films, καπέλα, Σίδερο, καπάκια μπύρας, τα βιδωτά καπάκια και τα νύχια) & 10 υποδοχές χρήστη.

Χρονισμοί

-

Ακουστικούς τόνους

1, 2, 4 & πολλά χρώματα. 30 επίπεδα του κανονισμού

Ηχου τύπου

Κανονική, Long, Flat, High Βάσης

Υπόλοιπο Ground

Αυτόματη αντιστάθμιση Ground - προηγμένη ψηφιακή φιλτράρισμα. Ουδέτερο και δύσκολο ρυθμίσεις

Έδαφος Τύπος Υπόλοιπο

-

Πυκνότητα των σκουπιδιών σιδήρου

2 επιλογές - Χαμηλή και Υψηλή

Pinpoint

Χωρίς διαμόρφωση κίνημα του ήχου και την οθόνη LCD με δύο τρόπους - Κανονική και ταξινόμηση κατά μέγεθος

Ρύθμιση της ευαισθησίας

Πλήρως αυτοματοποιημένη με ρυθμιζόμενη εσοχές, χειροκίνητη ρύθμιση του επιπέδου 1 - 30

Ακύρωση Θορύβου

Χειροκίνητο και αυτόματο (11 κανάλια)

Ήχος 

Πρόστιμο κανονισμού - 0 - 50

Ένταση ήχου

Με τον περιορισμό και την αύξηση (από 1

 

δώρα:

- Φτυάρι

- Φακός

- Γάντια

- Τυχερό κέρμα

- Πιάτα για φυσικό χρυσό

- ακουστικά

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κατασκευαστής: Minelab
  • Κωδικός Προϊόντος: E-Trac Deluxe
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1.499,00€
  • 1.300,00€

Ετικέτες: ανιχνευτής, minelab, e-trac, deluxe, δώρα, ανιχνευτές, μετάλλων