Ανιχνευτής Minelab X-Terra 705 + 5 δώρα

-26% Ανιχνευτής Minelab X-Terra 705 + 5 δώρα

Ο MINELAB X-TERRA 705 προσφέρει ανίχνευση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ο Ανιχνευτής μετάλλων αυτος είναι εντελώς ευέλικτος- μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την αναζήτηση ψήγματα χρυσού   οσο και στην  ζήτηση για  κερμάτα, και  θησαυρούς μόνο με ενα διακόπτη  με βαθυτερη αναζητηση συγκριση με αλλους ανιχνευτες της κατηγοριας του

Ανεξάρτητα από τις συνθήκες της ζήτησης, Ο X-Terra 705 είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ακόμη και τα πιο σκληρά εδάφη !

Το μηχάνημα περιλαμβάνει: την ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ 10,5 ΙΝΤΣΩΝ


Διασκόπησης εξειδικευμένη λειτουργία βελτιώνει την ευαισθησία του ανιχνευτή σημάτων σε μικρά αντικείμενα. Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αναζήτηση σε  ανοργανοποιημένο εδάφος. Επιπλέον,οι DD σπείρα τον βοηθάει να αντιμετωπίσουν πιο εύκολα με αυτά τα βαριά εδάφη.

Ο διαχωρισμός είναι εύκολος με χρήση της ψηφιακής αναγνώρισης της ταυτότητας των στόχων και με την αναγνώριση με διαφορετικό τόνο στο ηχητικό σήμα. Το μηχάνημα έχει 4 εργοστασιακά προγράμματα διαχωρισμού και πρόγραμμα για όλα τα μέταλλα. Πέρα από αυτά ο χειριστής μπορεί να κάνει ότι ρυθμίσεις θέλει και το μηχάνημα να τις κρατήσει στην μνήμη του και αφού κλείσουμε το μηχάνημα. Ο τρόπος που γίνεται ο ακριβής εντοπισμός είναι πολύ κατατοπιστικός με τον τρόπο που παρουσιάζεται στην οθόνη του μηχανήματος. Το X-TERRA 705 διαθέτει ρυθμιζόμενη απόρριψη μεταλλεύματος (Ground Balance) και αυτόματη απόρριψη μεταλλεύματος (Auto & Track) όπως και λειτουργία για έρευνα σε παραλία θαλάσσης, διαθέτει λειτουργία απόρριψης των εξωτερικών παρεμβολών (Noise Cancel) χειροκίνητη και αυτόματη, ρύθμιση ευαισθησίας από 1 έως 30, ρύθμιση ηχητικού σήματος από 0 έως 30, μέτρηση βάθους με 5 διαβαθμίσεις, ρυθμιζόμενο ήχου συντονισμού.

Με τον τρόπο αυτόν έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση από τον ανιχνευτή Χ-TERRA 705 και την ικανότητα να λειτουργεί με ερευνητικές κεφαλές διαφορετικών συχνοτήτων. Το Χ-ΤΕRRA 705 δέχεται ερευνητικές κεφαλές που λειτουργούν σε 3 διαφορετικές συχνότητες : την ερευνητική κεφαλή με την οποία έρχεται το μηχάνημα και λειτουργεί στα 7,5 kHz, για να εντοπίζει μεγαλύτερα και βαθύτερα αντικείμενα και υπάρχει άλλη μία έξτρα ερευνητική κεφαλή σαν αξεσουάρ, που λειτουργεί στα 18,7 kHz για να βρίσκει μικρότερα και πιο ρηχά αντικείμενα και την ερευνητική κεφαλή που λειτουργεί στα 3 kHz. Με τον τρόπο αυτό έχουμε την καλύτερη δυνατή προσαρμογή σε κάθε τύπο έρευνας. Στην πρόσοψη του μηχανήματος έχουμε την φωτιζόμενη οθόνη LCD, υγρών κρυστάλλων, πάνω στην οποία λαμβάνουμε την εμφάνιση της ταυτότητας του μετάλλου του στόχου, δηλαδή τον διαχωρισμό, που γίνεται με νούμερα για χρυσό, ασήμι, χαλκό, σίδερο και πολλά ακόμα μέταλλα. Ταυτόχρονα έχουμε και δεύτερο διαχωρισμό γραφικό που γίνεται στο κάτω μέρος της οθόνης, πάνω στην κλίμακα του κατ’ επιλογή διαχωρισμού. Η κλίμακα αυτή αποτελείται από 28 τμήματα , κάθε ένα από τα οποία αντιπροσωπεύει συγκεκριμένο τύπο μετάλλου.

Εγγυηση - 2 χρονια

5 δώρα:

- Φτυάρι

- Φακός

- Γάντια

- Τυχερό κέρμα

- Πιάτα για φυσικό χρυσό


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κατασκευαστής: Minelab
  • Κωδικός Προϊόντος: X-Terra 705
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 749,00€
  • 555,00€

Ετικέτες: ανιχνευτής, minelab, x-terra, 705, δώρα, φυσικός, χρυσός