Ανιχνευτής White's TM 808 + ΔΩΡΑ + δωρεάν παράδοση

Ανιχνευτής White's TM 808 + ΔΩΡΑ + δωρεάν παράδοση

TM White 808 είναι ένας βαθύς ανιχνευτής για τον εντοπισμό μεγαλύτερων αντικειμένων σε βάθος 6 μέτρων. Αν ψάχνετε για μεγάλα αντικείμενα ή θησαυρούς σε μεγαλύτερο βάθος, αυτός ο ανιχνευτής μετάλλων είναι για σας.

Ανακτήστε θαμμένο θησαυρό σε βάθος 1-6 μέτρα! Αν αναζητείτε μεγάλους θαμμένους θησαυρούς, υπόγειες δεξαμενές και σωλήνες τότε ο ανιχνευτής κιβωτίων και μεγάλων στόχων  White's - TM 808 είναι ο κατάλληλος ανιχνευτής μετάλλων για πραγματικούς κυνηγούς θησαυρού μεγάλων στόχων.Ο White's - TM 808 είναι ένας ανιχνευτής υψηλών προδιαγραφών που μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις εδαφικές συνθήκες, με πολύ εύκολο χειρισμό ακόμα και από έναν άπειρο χειριστή .O White's - TM 808 φανερώνει θησαυρούς εκεί που οι  δυνατότητες των υπολοίπων ανιχνευτών σταματάμε, η δυνατότητα του μεγάλου βάθους έρευνας κάνει τον White's - TM 808 να είναι μοναδικός και απαραίτητος στον κάθε κυνηγό θησαυρού.Ισχυρά ηλεκτρονικά κυκλώματα:

ανιχνευτής μετάλλων χρυσού ΤΜ 808 ενσωματώνει την πιο σύγχρονη τεχνολογία σε έναν πρακτικό στην χρήση ανιχνευτή. Το 808 απορρίπτει τα ορυκτά εδάφους για βαθύ εντοπισμό ακόμα και σε ανοργανοποιημένο χώμαΠλήρης Ευελιξία: Όταν κυνηγάτε ένα κιβώτιο με νομίσματα ή όταν χρειάζεστε τον ακριβή εντοπισμό από έναν υπόγειο σωλήνα ο ανιχνευτής χρυσού ΤΜ 808 τα κάνει όλα. Είναι λειτουργικό σχεδόν παντού, ανεξάρτητα από τις παρεμβολές από τα ορυκτά του εδάφους.Εύκολη διαχείριση και ρύθμιση: Επιτέλους ένας ανιχνευτής μετάλλων δυο κουτιών με πολύ καλό συνδυασμό εργοστασιακών ρυθμίσεων και ρυθμίσεων του χειριστή για πλήρη ευελιξία. Υπάρχουν προκαθορισμένες ρυθμίσεις για κάθε έλεγχο για ρύθμιση χωρίς κόπο.Το ΤΜ 808: είναι ιδανικό για θαμμένους θησαυρούς, κιβώτια, κρύπτες με νομίσματα μεγάλα κιβώτια, συσσωρεμένο χρυσό ή ασήμι σε μορφή νομισμάτων ή ράβδων

Η επιλογή και για βιομηχανία και για χόμπι: Το ΤΜ 808 λειτουργεί εξίσου καλά και για βιομηχανική χρήση. Σχεδιασμένο για να είστε σε θέση να εντοπίζετε υπόγειες δεξαμενές, εργαλεία, εξοπλισμό και μεταλλικούς σωλήνες. Ο ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού 808 θα κάνει τη δουλειά με ευκολία και αξιοπιστία.Εργονομική μπαταρία: περιλαμβάνεται μπαταρία C-cell. Προαιρετικά μπαταρία NicadΡύθμιση εδάφους: ο μόνος ανιχνευτής κιβωτίων με την ικανότητα να απορρίπτει ορυκτά του εδάφους για βαθύ εντοπισμό ακόμα και σε ανοργανοποιημένο έδαφος.Οδηγίες χρήσεως: Έρχεται μαζί με Αγγλικά και Ελληνικά  εγχειρίδια λειτουργίας. Βίντεο .

Το κιτ περιλαμβάνει

Ανιχνευτής μετάλλου TM 808

Σετ μπαταρίες

Οδηγίες

DVD με βίντεο οδηγίες

2 χρόνια εγγύηση

Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κατασκευαστής: White`s
  • Κωδικός Προϊόντος: TM 808
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 699,00€

Ετικέτες: ανιχνευτής, white, 808, δωρα, δωρεάν, παράδοση, ανιχνευτές, παλμικοί