0 - 500€

0 - 500€


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Παιδικός ανιχνευτής Bounty Hunter Junior

Μηχάνημα με πολύ λίγα χρήματα ιδανικό για δώρο σε μικρούς και μεγάλους. Είναι ένα από τα πιο έξυπνα δώρα που μας βοηθάει να μάθουμε καλύτερα τα μέταλλα που κρύβονται στο έδαφος.  Συμπαγές μέγεθος, πολύ εύκολη μεταφοράΕπεκτείνετα..

95,00€ 79,00€

Παιδικός ανιχνευτής Bounty Hunter Junior Target ID

Μια λειτουργία οποια ξεχωριζει προορισμού που διαιρεί τα ανιχνευόμενα μέταλλα σε 3 ξεχωριστές κατηγορίες3 διαφορετικές ενδείξεις ήχου για κάθε μεμονωμένη κατηγορία μετάλλωνΈλεγχος διάκρισης που σας επιτρέπει να εξαλείψετε ανεπιθύμητα μέταλλαΈνδειξη ζ..

99,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Tracker IV + 5 δώρα

Ενας πολυ αξιολογος ανιχνευτης Ο Bounty Hunter Tracker IV ο οποιος εχει σχεδιαστεί για να ψάξετε νομίσματα, κειμήλια και κοσμήματαΡυθμιζόμενη ευαισθησία και διαχωρισμου των διαφορετικων ειδων μεταλλων. Ground Balancе σε όλα τα εδάφη Ρυθμιζόμενη ε..

149,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Gold + 5 δώρα

Ground Balancе Λειτουργία Target-ID με 8 τμήματα διάχωρισμός Λειτουργία Διαχωρισμός 8’’ ομόκεντρο, αδιάβροχο πηνίο5 δώρα:- Φτυάρι- Φακός- Γάντια- Τυχερό κέρμα- Πιάτα για φυσικό χρυσόΚατα..

162,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Discovery 1100 + 5 δώρα

Το μοντέλο της Bounty Hunter, Discovery 1100 διαχωριζει με διαφορετικό ήχο  τα διαφορετικά είδη μέταλλων. Υπάρχουν 3 λειτουργίες αναζήτησης,  8 τμήματα αναγνώρισης , κλίμακα με  4 επίπεδα που δίχνει το βάθος. Gold Detector 3 λει..

165,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Lone Star PRO + 5 δώρα

9 τμήματα διαχωρισμου Γραφική ενδειξη η οποια δίχνει το βάθος Γραφική ενδειξη ευαισθησίας Τμήμα διάκρισης – δυνατότητα να ορίζει ποιες κατηγορίες   να ανιχνεύουνται και ποιες οχι5 δώρα:- Φτυάρι- Φακός- Γάντια- ..

169,00€

Ανιχνευτής Garrett ACE 150 + 5 δώρα + δωρεάν παράδοση

Ο Garrett ACE 150 είναι ΤΟΠ μοντέλο της μάρκας!Χάρη στην ποιότητα και δυνατότητα του ανιχνευτή μετάλλων Garrett ACE 150, μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε για κρυμμένους θησαυρούς αμέσος μετά την αγορά. Ο Ανιχνευτής μετάλλων είναι μια κατάλληλη επιλο..

169,00€

Ανιχνευτής Teknetics Eurotek + 5 δώρα

Ο ανιχνευτής Teknetics Eurotek είναι το τελευταίο μοντέλο της Teknetics. Έχει πρωτοφανες  δυνατότητες για ανιχνευτής αυτού του επιπέδου!O Teknetics Eurotek είναι εύκολος για χρήση και πολύ κατάλληλος για πρ..

179,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Quick Draw PRO + 5 δώρα

Pinpoint  λειτουργία Κλίμακα διάκρισης 0-99 Ψηφιακή ένδειξη βάθους Δυνατότητα να επιλέξετε τη λειτουργία διαχωρισμού 3 τόνοι Audio ID  Το κιτ περιλαμβάνει: Bounty Hunter Quick Draw PRO  10" ελλειπτικος αδιάβροχο πηνιο5..

199,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Quick Silver + 5 δώρα

O  Bounty Hunter Quick Silver είναι ένας μεταλλικός ανιχνευτής σχεδιασμένος  για να αναζητήσετε τα κέρματα. κειμήλια και κοσμήματα στην παραλια η σε καποιο αλλο μερος που επιθυμειτε.Υπάρχουν 3 μοντέλα αναζήτησης, τρεις διαφορετικους τόνους ..

199,00€

Ανιχνευτής Fisher F11

Fisher F11Πολύ αξιόπιστο μοντέλο της Fisher, ανθεκτικός στις ατμοσφαιρικές συνθήκες και είναι εξαιρετικά κατάλληλος για αναζήτηση στην παραλία, για νομίσματα, κοσμήματα και κειμήλια.Χαρακτηριστικά:3 λειτουργίες αναζήτησης: κοσμήματα, κέρ..

199,00€

Ανιχνευτής Fisher F2

Ο Fisher F2 έχει αναγνώριση αντικειμένων (Target ID) και είναι κατάλληλος για διαφορετικούς στόχους.Χαρακτηριστικά:8 τμήματα αναγνώρισης αντικειμένων με 4 διαφορετικόυς τόνουςPinpoint λειτουργία για να καθορίζεται το βάθος του κρυμμένου ..

199,00€

Ανιχνευτής Garrett ACE 200i + 5 δώρα + δωρεάν παράδοση

Με τον καινούργιο ανιχνευτή της Garrett – ACE 200i, μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα με την αναζήτησή σας. Εύκολη χρήση.Νέο: Ψηφιακή κλίμακα διαχωρισμού 0-99Νέο:  ράβδος κλείδώνεταιΝέο: διαφορετικόυς ήχους3 λειτουργίες αναζήτησης..

199,00€

Ανιχνευτής Teknetics Eurotek PRO + 5 δώρα

Ο ανιχνευτής Teknetics Eurotek PRO είναι το τελευταίο μοντέλο της Teknetics. Έχει πρωτοφανείς μέχρι στιγμής δυνατότητες για ανιχνευτής αυτού του επιπέδου!Ο Teknetics Eurotek είναι εύκολος για χρήση και πολύ κατάλληλος για προχωρημένους και ό..

199,00€

Ανιχνευτής White's Coinmaster + δωρεάν παράδοση

White's Coinmaster είναι ο πιο προσιτός ανιχνευτής μετάλλων  της αμερικανική εταιρείας White's . Στον ανιχνευτή μπορείτε να ρυθμίσετε τις λειτουργίες, η οποίες  αναφέρουν το βάθος του θαμμένου αντικειμένου και τη λειτουργία ID-στόχος για τη..

199,00€

Ανιχνευτής Minelab Go-Find 20 + 5 δώρα

Minelab Go-Find 20  Ο ανιχνευτής GO-FIND 20 έχει άριστο βάθος και ευαισθησία. Κατάλληλος για αρχάριους και προχωρημένους. Εύκολος για διατήρηση και μεταφορά – μόνο με μία δίπλωση. Ο ανιχνευτής αυτός είναι έτσι κατασκευασμένος ώστε ..

200,00€

Ανιχνευτής Garrett ACE 150 + Karma + 5 δώρα

Ο Garrett ACE 150 είναι ΤΟΠ μοντέλο της μάρκας!Χάρη στην ποιότητα και δυνατότητα του ανιχνευτή μετάλλων Garrett ACE 150, μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε για κρυμμένους θησαυρούς αμέσος μετά την αγορά. Ο Ανιχνευτής μετάλλων είναι μια κατάλληλη επιλογή..

219,00€

Ανιχνευτής Teknetics Eurotek + Karma + 5 δώρα

Ο ανιχνευτής Teknetics Eurotek είναι το τελευταίο μοντέλο της Teknetics. Έχει πρωτοφανείς μέχρι στιγμής δυνατότητες για ανιχνευτής αυτού του επιπέδου!Teknetics Eurotek είναι εύκολος για χρήση και πολύ κατάλληλος..

229,00€

Ανιχνευτής Garrett ACE 250 + 5 δώρα + δωρεάν παράδοση

Ο Garrett ACE 250 είναι ανιχνευτής μετάλλων με εξαιρετικό βάθος στις ανίχνευσεις. Ο Ανιχνευτής μετάλλων είναι ανθεκτική κατασκευή και προσφέρει απόδοση σε μια τιμή που μόνο Garrett μπορεί να προσφέρει.Βασικά Χαρακτηριστικ..

240,00€

Ανιχνευτής Bounty Hunter Discovery 2200 + 5 δώρα

Το Bounty Hunter Discovery 2200 έχει 9 επιπεδα διακρίσεων, εκδίδοντας διαφορετικό ήχο για διάφορες μορφές μετάλλων (4 τόνοι). Έχει επίσης 4 τρόπους αναζήτησης και ψηφιακό δείκτη για το βάθος. ενα μιρκο νομισμα μπορει να εντοπιστει στα 20 εκατοστά περ..

249,00€